Jolanda van Wijk
Sterk in kwetsbaarheid                                                        fund me here

Jolanda is een integer persoon. Ze heeft de moed om zichzelf te zijn en vragen te stellen. Door haar rustige, authentieke uitstraling voelen mensen (en dieren) zich thuis bij haar.

Luisteren, zuiver luisteren is een hele kunst. Voelen we ons gehoord, dan worden we steeds opener, kwetsbaarder, onszelf. Jolanda is sterk geworden in kwetsbaarheid door goed naar anderen te luisteren (is ook vragen stellen) en goed te zorgen voor zichzelf.

Jolanda is druk met dialoog. Vooral omdat in dialoog ideeën ontstaan die ergens op slaan, die aansluiten op onszelf, op onze bezieling. Daar houdt ze van, voor zichzelf, en voor anderen.

Haar eigen organisatietalent en daadkracht komen vaak goed van pas. Liever faciliteert ze mensen om zelf antwoorden te vinden op hun vragen (ver-antwoord-elijkheid).


#DaretoCare
Geinspireerd is Jolanda 2016 in gegaan (tot nu) met de missie om anderen te helpen meer te durven zorgen. Voor zichzelf en voor anderen. Om bij te dragen aan (innerlijke) vrede.

#BoxingforPeace
Een wereld tour, de kickoff was 14 februari 2016 in Zana, Oeganda. Via de techniek van boksen en persoonlijke verhalen over (innerlijke) vrede dragen we bij aan het versterken van een vredescultuur. Boksen is kunst, dialoog een zegen.

Elke zaterdagmiddag 3 uur, op het speelveld voor de kinderboerderij de Vechtsehoeve, Maarssen.

 


´Leef een gelukkig leven door ja te zeggen tegen jouw innerlijke waarheid´