Jolanda van Wijk
Samen veerkrachtig zijn                                                      fund me here

Vanuit haar spontane, sportieve aard weet Jolanda mensen met elkaar in contact te brengen en solidair met elkaar te laten zijn. Ze is het type dat haar hoofd boven het maaiveld durft te steken om een gezamenlijk doel te dienen, egocentrisme aan te pakken en voor iedereen een kans te creëren om mee te kunnen doen, doortastend op een zorgvuldige manier.

Jolanda trekt zich onrecht aan en hiervoor zet zij zich in voor herstel en ontwikkeling. Ze gelooft in het individuele vermogen om bij te dragen aan een holistisch, integraal bewustzijn en ziet spiritueel en ecologisch bewustzijn als belangrijke wegen daarvoor.

Jolanda gelooft dat persoonlijke doelen gericht horen te zijn op gemeenschappelijke doelen en dat we elkaar met onszelf bezig moeten laten zijn. Ze gelooft dat leven in gemeenschappelijkheid helpt om gelukkig, gezond, succesvol en zelfredzaam te zijn.

Jolanda is mede-oprichtster van stichting Herstelcirkels, partner van International Cities of Peace, ze ondersteunt Nasser´s Junior Boxing Academy (Oeganda) en is bevriend met Duurzom.

#PeaceviaDialogue (goede doelen programma)
In 2015 is Jolanda haar professionele kennis en ervaring gaan delen met mensen in Afrika en het Midden- Oosten. In Oeganda heeft ze vorm gegeven aan de Zana Social Development Organisation (mede-oprichtster). Ze is ook actief in Congo en Pakistan.

Wil je deelgenoot zijn? Dat kan (zie fund me here en neem contact op).


 


Nederlandse wereldburger, adviseert managers en inspireert mensen & leidt een gelukkig leven door ja te zeggen tegen haar innerlijke waarheid